Cum funcționează www.vorbestecorect.ro?
(în trei pași)

Această pagină se adresează logopezilor, dacă ai ajuns aici din greseală îți recomandăm să intri aici.


Iata cum functioneaza platforma www.vorbestecorect.ro:

Pasul 1 - aducem clienti

Ajutam logopezii si clientii care au nevoie de logopedie sa se gaseasca usor. Facem eforturi pentru a avea o vizibilitate cat mai mare pe Internet si pe retele sociale. Impartim materiale promotionale, investim in publicitate. Toate astea ne asigura ca daca cineva este interesat de logopedie va afla de noi si implicit, de tine, ca logoped. Pentru a fi promovat ai nevoie de un cont PREMIUM .

Pasul 2 - clientul alege un logoped

Clientul alege un logoped din orasul lui bazat pe cateva informatii utile si anume:

  • feedback de la clienti: in timpul terapiei, clientii pot scrie feedback pentru logopedul cu care lucreaza. Aceste comentarii ajung in pagina publica a logopedului. Avem noi grija ca mesajele sa fie decente si la obiect.
  • experienta logopedului: pe pagina publica a logopedului este recomandabil sa existe enumerate studiile de specialitate si experienta profesionala. Toti logopezii promovati pe www.vorbestecorect.ro trebuie sa fie calificati in aceasta meserie.
  • numarul de clienti activi va fi vizibil pentru clienti si credem ca este un factor care influenteaza decizia clientului atunci cand alege un logoped.
Pasul 3 - terapia logopedica

Pentru ca lecțiile de logopedie să fie mai plăcute și mai eficiente, publicăm pe site resurse atrăgătoare pentru clienții tăi. Specialiștii noștrii confirmă că folosindu-le au rezultate mai bune iar copii sunt mai complianți. Astfel toată lumea are de câștigat!

Logopedia este un demers de specialitate în care copilul (sau clientul de orice vârstă) este condus și îndrumat de către logoped. Din acest motiv, exercițiile de pe site, chiar daca majoritatea sunt gratuite, ajung la clienții tăi doar recomandate de tine.

Daca beneficiarul logopediei este un copil, clientul este parintele lui care doreste sa fie informat constant despre progresul terapiei. Venim in intampinarea acestei dorinte cu pagina clientului. Fiecare client are un cod de 8 caractere cu care va putea consulta pagina creata special pentru el. Aici vede evaluarea logopedica initiala, are exercitii cu sunetele la care se lucreaza in acel moment si vede atat sedintele realizate cat si programarile viitoare. Iata cum arata pagina clientului: (click aici)
Ca să beneficiezi de acest mecanism ai nevoie de un cont pe site. Poți să-ți faci unul gratuit aici. Daca lucrezi cu mai multi clienti si vrei sa folosesti jocurile pe tableta precum si alte resurse logopedice valoroase ca "dictionarul logopedic" sau "vrajitorul web" atunci afla cum poti avea un cont PREMIUM .

Iată cum lucrezi cu un client:
  • A: Pentru a înregistra un client, folosești optiunea "Adaugă client nou" din meniul "Clienții mei".
    Completează numele lui și adresa de email și salvează.
  • B: Clientul trebuie evaluat iar evaluarea logopedică se va introduce în site din aceeași pagină de unde ai adăugat clientul. Din acest moment ai acces la toate exercitiile potrivite pentru acel client. Poți să le folosești cu încredere la ședințele de logopedie!
    Clientul tău va primi automat un email cu un cod care îi va permite accesul la exercițiile pentru acel sunet conform cu evaluarea inițială.
  • C: După fiecare ședință completezi în site prezenta si la ce dificultate logopedică ai lucrat. Clientul urmăreste progresul făcut și poate aprecia singur cât timp mai sunt necesare sedintele logopedice. Iată cum arata pagina clientului: (click aici)